PUSH
Â

Para Pengikut----->


Saturday, 18 June 2011

Tersebut laa AL-Kisah...


SALAM  1 malaysie..weee ak br jerk starting bjinak-jinak nak buat blog nih..sudi2 la membace cerita yg xberape menarik pon..ak cume nak share cerita tentang seseorang gadis..

Memperkenalkan gadis yang di beri name Noraini Binti Hj Abu Sani telah lahirkan pade 28 Oktober 1987 kemudian dibesarkan ditengah2 bandaraye Johor Bahru iaitu Stulang Laut..Kire anak jati Johor laa ni..Rumah ak bersempadan jerk dengan Singapura…dari kecik sampai besar..kalau ak boring ker sedih ker pe2 laa..ak mesti lepak tepi laut..Kecik2 selalu ikot ayah pergi mancing la, cari ketam ker kepah..kalau dengan membe2 lepak2 bergossip..
 ~Ni la Pantai Stulang Laut dpn tu nmpk Singapura yer~

~My sweet home Flet yg wane Cokelat Dpn Shopping complex The Zon~

Then ade 1 rahsie nk cerita dekat sini..(dah xjadi rahsie erk)..Paling besh kadang2 lepak sendiri dekat tepi laut ni kalau ak sedih,geram dan sebagainye..Ak suke luahkan tulis dalam kertas then gulung masukan dalam botol..pastu biarkan laa die hanyut..baru laa perasaan ak lega..lawak kan macam cerita kartun kekeke (^_^)

~ Ni la contohnyee Surat Dalam Botol~

Family----->>Ak mempunyai keluarge yang kecil saje..Ayah, Mak, Arwah Abg Along, Abg Angah, Abg Uder n paling bongsu of course la ak AYIN TORRES…Family 1st dlm diary hdup ak..sayang sangat2 dekat ayah sebab die dah banyak berkorban mencari rezeki tuk anak2 die membesar..Makaceh ayah..Kpd mak pule tiade mak yang terbaek di dunie selain mak sebab sentiase lakukan yang terbaek tuk anak2 die..Makaceh mak..Segala jase2 pengorbanan ayah n mak sukar tuk anak2 mu membalasnye..

~ Ayin Torres dan keluarge tersayang~

Friend----->>Ak mempunyai ramai kawan..tapi hanye BFF ni laa yang setia dari kecik sampai sekarang..susah senang mereka selalu ade..KAWAN SAMPAI MATI taw..1 ketika ak pernah DOWN sangat2 time putuz tunang...dieorang sentiase ade sampai 1 word tu membuatkan ak terharu.."Ak nak jadi kawan same2 ketawa kau n paling penting kawan same2 menangis...Bile kau susah kiteorang sentiase ade tuk kau..." xde sape boleh ganti tempat dieorang kat hati ak

“Selemah-lemah manusia ialah orang yg tak mau mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yg mensia-siakan sahabat yg telah dicari” – ( Saidina Ali)

~ Ni la sahabat2 ku dr sek smpi skrg~

~Time Raye 2010~

 ~My bff weedings June 2010~


~Dinner time Nov 2010~


p/s : “Ingatlah, sabar itu iman, wang bukan teman, dunia hanya pinjaman dan mati tak berteman..”

0 comments:

Post a Comment

Tangan sedang menaip ~